به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ جلسه هماهنگی به ریاست حسین مدرس خیابانی "استاندار سیستان و بلوچستان" و با حضور واعظ مهدوی و چند تن از اعضای موسسه خیرین هاسب و روسای دانشگاه های استان در استانداری برگزار شد.
در این نشست خیرین هاسب برای آموزش اقشار مختلف به منظور توانمند سازی نیروی انسانی و ایجاد تحرک فکری، نوآوری،خلاقیت و ایجاد ظرفیت جدید در سطح استان با همکاری دانشگاه های استان اعلام آمادگی کردند.
مدرس خیابانی در این نشست یکی از چالشهای موجود در استان را کمبود نیروی متخصص و وجود فارغ التحصیلان فاقد مهارت حرفهای عنوان کرد.
وی تصریح کرد:بسیاری از واحدهای تولیدی و صنعتی متقاضی نیروی دارای مهارت هستند و از سویی افراد جویای کار زیادی نیز مراجعه می کنند اما به دلیل عدم مهارت لازم، نمی توانند جذب این واحدها شوند.
استاندار ضمن تقدیر از اقدامات و اهداف موسسه هاسب گفت: مهارت آموزی در دو حوزه اتومکانیک و حوزه مسکن و مهارتهای ساختمانی در اولویت نیاز است که دانشگاه فنی و حرفهای و همچنین موسسه هاسب در این حوزه ها ورود پیدا کنند و به صورت عملیاتی بازخوردهای آن بررسی و اعلام شود که چند نفر تحت آموزش قرار گرفته اند و از افراد آموزش دیده چند نفر در پروژه ها جذب شدند.
استاندار گفت: در رده های آموزش مسئولین نیز در گام اول مدیران ستادی، فرمانداران، بخشداران ،دهیاران و شهرداران ردهبندی و قالب های آموزشی مشخص و آموزش ها در این رده ها اجرایی شود و سند جامع آموزشی تا رده دهیاری ها اجرا شود.
گفتنی است در این نشست مدیران دانشگاه های استان برای همکاری و استفاده از امکانات و ظرفیت اساتید در جهت اجرای اهداف موسسه خیریه هاسب در حوزه آموزش اعلام آمادگی کردند و در پایان نیز تفاهم نامه همکاری بین موسسه خیریه هاسب و اداره کل فنی و حرفه ای استان به امضا رسید.
نظر شما